Over ons

Mimosa wandelingen

De Minho streek is een gebied in het Noorden van Portugal. Ingeklemd tussen het natuurgebied Serra da Cabreira en de bergen van Fafe ligt het dorpje Covelo de Cima waar ons huis van 400 jaar oud staat.

In 2014 heb ik met een vriendin de  Caminho Portugues gelopen. Dit was een fantastische wandeltocht met veel mooie ervaringen. Daarnaast kom ik graag in  Portugal vanwege de sympathieke mensen, de wondermooie omgeving, de rust terug vinden en daarmee vooral ontstressen.
Allerlei goede voornemens om niet mee te gaan in de hectiek van de dag,  liepen op niks uit.   Dit kwam mede door het volgen van de opleiding tot jobcoach en trauma coach en het volgen van een outdoor training.  Met veel plezier heb ik dit allemaal gedaan maar kwam tot de conclusie dat als ik mijn leven anders wil inrichten, het nu moet doen.
Het is tijd om met mijn kennis en ervaring een andere uitdaging aan te gaan,  en waar ik al jaren van droom,  in Portugal. Mijn gasten wil ik een (wandel) vakantie aanbieden waarbij we het rustig aan doen, de tijd nemen om te genieten van de omgeving maar vooral onthaasten. Om dit te realiseren heb ik gekozen voor kleinschalige wandelvakanties met maximaal 4 deelnemers.

Ik ontmoet je graag in Covelo de Cima zodat ik je de prachtige omgeving kan laten zien. 

Met vriendelijke groet,

Pauline Kolff