Reisdatum

Wandelen in 2022
Corona heeft de gehele reiswereld en alle reizigers behoorlijk in zijn greep. Ondanks alle onzekerheden houden wij de optie open om in het voorjaar wandelingen te organiseren.  Heb je interesse neem geheel vrijblijvend contact met mij op. 

De reis bestaat uit een 5 daagse wandelvakantie, 4 overnachtingen en 3 wandelingen met gids. Bij aankomst krijgt u een Portugees ontvangst, rondleiding en is er de mogelijkheid om zelfstandig een wandeling te maken in de omgeving. Op de dag van vertrek is het tevens mogelijk om een wandeling te maken, je bent al wat meer thuis in de omgeving en desgewenst kan ik informatie geven over een mooie route.

Wijziging in de aanbetaling van de reisvoorwaarden.

Voorheen was er een aanbetaling van 40% bij elke geboekte reis, dit wordt gewijzigd in 25%.  De aanbetaling van binnen 7 dagen wordt gewijzigd in 21 dagen. De gehele reissom ontvangen wij binnen 6 weken voor aanvang van de reis.

Wat als de covid-19 weer toeslaat?
Als het ministerie van Buitenlandse zaken een negatief reisadvies afgeeft voor Noord Portugal dan wordt je boeking bij Mimosa wandelingen geannuleerd en krijg je de volledige reissom terugbetaald en geldt niet de annuleringsregeling zoals deze bij de “reisvoorwaarden” staan omschreven. De bijkomende kosten bij annulering, zoals vermeldt in de reisvoorwaarden zijn dan ook niet van toepassing.  Wel  hoop ik je terug te zien op een ander moment.

Voor de volledige reisvoorwaarden verwijs ik je naar het hoofdstuk “reisvoorwaarden”.

Voor meer informatie over loopbaantrajecten in Portugal verwijs ik naar mijn andere website: www.mimosa-loopbaancoaching.com

Heb je vragen dan kan je mij mailen, appen of bellen en beantwoord ik graag de vragen die er zijn, je mag ook het reservering /contact formulier invullen.

Contactgegevens :
mimosawandelingen@hotmail.com

Telefoon: 0031 650218563

Reserveren / Contact