Reisdatum

Wandelen in 2021 

De coronacrisis heeft ook ons tot nadenken gezet hoe we volgend jaar toch de wandelingen kunnen aanbieden.  Er is een hoop onzekerheid en wij willen je graag het volgende aanbieden zodat de vakantie voorpret kan beginnen.  

Met ingang van 9 mei 2021 t/m september 2021 heten wij onze wandelaars weer welkom in casa do Salgueiro in Covelo de Cima.  

Als je een reis boekt dan kan de 1e boeker(s) hun voorkeur reisdata opgeven. Deze datum wordt dan vastgelegd en andere reizigers kunnen zich aansluiten bij deze datum.

Wil je een ander datum dan kunnen wij samen bekijken welke mogelijkheden er zijn en indien mogelijk ben jij dan de eerste boeker en kunnen andere reizigers zich weer aansluiten.

De reis bestaat uit een 5 daagse wandelvakantie, 4 overnachtingen en 3 wandelingen met gids. Bij aankomst krijgt u een Portugees ontvangst, rondleiding over het landgoed, ook is er de mogelijkheid om zelfstandig een wandeling te maken in de omgeving. Op de dag van vertrek is het ook mogelijk om een wandeling te maken, je bent al wat meer thuis in de omgeving en desgewenst kan ik informatie geven over een mooie route.

Wijziging in de aanbetaling van de reisvoorwaarden.

Voorheen was er een aanbetaling van 40% bij elke geboekte reis, dit wordt gewijzigd in 25%.  De aanbetaling van binnen 7 dagen wordt gewijzigd in 21 dagen. De gehele reissom ontvangen wij binnen 6 weken voor aanvang van de reis.

Wat als de covid-19 weer toeslaat?

Als het ministerie van Buitenlandse zaken een negatief reisadvies afgeeft voor Noord Portugal dan wordt je boeking bij Mimosa wandelingen geannuleerd en krijg je de volledige reissom terugbetaald en geldt niet de annuleringsregeling zoals deze bij de “reisvoorwaarden” staan omschreven. De bijkomende kosten bij annulering, zoals vermeldt in de reisvoorwaarden zijn dan ook niet van toepassing.  Wel  hoop ik je terug te zien op een ander moment.

Voor de volledige reisvoorwaarden verwijs ik je naar het hoofdstuk “reisvoorwaarden”.

Heb je vragen dan kan je mij mailen, appen of bellen en beantwoord ik graag de vragen die er zijn, je mag ook het reservering /contact formulier invullen.

Contactgegevens :
mimosawandelingen@hotmail.com

Telefoon: 0031 650218563

Reserveren / Contact