Wandelvakantie 5-dagen

Wandelvakantie,  5-dagen

Wandelen in Noord-Portugal is uniek te noemen. De overweldigende omgeving, de rust die het uitstraalt en de vriendelijke mensen.  Het is een deel van Europa wat nog authentiek is gebleven en voor maar een klein stukje is meegegaan in de tijd. Door het verblijf in een klein dorp maak je de dagelijkse beslommeringen mee, zoals een bakker, fruitman en visboer die toeterend het dorp binnen komen rijden.  Je verblijft in ons huis in Covelo de Cima waar vandaan ook de meeste wandelingen zullen plaatsvinden. 

5-daagse vakantie bestaat uit 4 overnachtingen en 3 wandelingen met gids. Uiteraard is het mogelijk om bij aankomst of op de dag van vertrek op eigen gelegenheid een wandeling te maken. 

Afstanden:
De afstanden die gelopen worden variëren tussen de 8 en 15 km.  Voor aanvang van de wandeling wordt de route doorgenomen, afstand, hoogte verschillen en tijdsindicatie. Indien gewenst kan de afstand aangepast worden.

Het is tenslotte vakantie. Tijdens de wandelingen wordt er dan ook de tijd genomen om te genieten van de mooie omgeving.  De routes gaan over bospaden, karresporen en verharde wegen. Daarnaast zullen we door vele dorpjes lopen. 

Ontbijt/Lunch/Diner
Elke ochtend staat er een ontbijtbuffet klaar en kan men een lunchpakket klaar maken voor de middag. 
’s Avonds bereiden we gezamenlijk een warme maaltijd (prato do dia).